Bewonersfonds

De Stichting Beheer Bewonersgelden en Bewonersfonds (hierna: Stichting Bewonersfonds) Nieuw Woelwijck heeft tot doel om de financiën van haar bewoners te beheren en om veelvoorkomende kosten (zie het financiële jaarverslag) van de bewoner te verrekenen via een vaste bijdrage. Uit dit fonds worden gemeenschappelijke uitgaven gedaan van de bewoners die niet door de WLZ worden betaald.

Een huisje in de vorm van een paddenstoel
Zomerfeest in de kerk

Stichting bewonersfonds

De wettelijk vertegenwoordiger van de bewoner van Nieuw Woelwijck kan ervoor kiezen om de administratie van de bewoners door Stichting KRBewonersfonds te laten administreren. Stichting Bewonersfonds zal dan ondersteunen bij het opstellen van de jaarverantwoording naar de Rechtbank.

Het bestuur van de stichting bestaat uit vijf leden. Mevrouw Groeneveld, de heer Hoekstra, de heer Boer, de heer Haneman en de heer Nieuwerth.

Contactgegevens:
Stichting Beheer Bewonersgelden en Bewonersfonds Nieuw Woelwijck
De Vosholen 10
9611 KR SAPPEMEER
0598-399899

Het fiscaal nummer van Stichting Bewonersfonds is 805052070. De Stichting heeft een ANBI-status. De verantwoording van de ANBI vindt u in de bijlagen.

Aanmelden

Bijlagen

Bedankt voor uw bericht.
We nemen z.s.m. contact met u op.
Oeps, daar gaat iets mis. Probeert u het nog eens.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.