Aanmelden voor bewoners

Wanneer u een woonplek voor uw zoon, dochter of familielid zoekt en na de informatie op deze website de indruk heeft dat de zorg die geboden wordt goed aansluit op de zorgvraag, dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, via het centrale telefoonnummer van Nieuw Woelwijck.

Download brochure
Bloemenmarkt Den Nieuw Woelwijck
Een huis met een kas
Wonen Nieuw Woelwijck

Rondleiding

Aansluitend op het kennismakingsgesprek wordt een rondleiding aangeboden, om u een indruk van de dorpsgemeenschap te geven. Hierna wordt, op basis van het gesprek en diagnostische gegevens, besloten of iemand op de wachtlijst van Nieuw Woelwijck kan worden geplaatst. Voorwaarde hiervoor is een WLZ indicatie met verblijf. Ook moet de wettelijke vertegenwoordiging geregeld zijn, bewindvoering en mentorschap of curatele. De wachttijden laten zich moeilijk voorspellen.

Nieuw Woelwijck is een dorpsgemeenschap waar bewoners veelal hun leven lang wonen. Hierdoor komen incidenteel en onregelmatig, meestal door overlijden van bewoners, woonplekken vrij. Zorgvuldig wordt bekeken voor wie de vrijgekomen woonplek het meest geschikt is. Mede hierdoor kunnen de wachttijden oplopen tot enkele jaren. Uiteraard willen wij altijd met u overleggen over mogelijke alternatieven.

Bedankt voor uw bericht.
We nemen z.s.m. contact met u op.
Oeps, daar gaat iets mis. Probeert u het nog eens.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.