Stagelopen bij Nieuw Woelwijck

Voor studenten van een verpleegkundige of agogische opleiding (MBO- en HBO-niveau) is het mogelijk om voor een langere periode (minimaal 20 weken) stage te lopen in een van de huizen in Nieuw Woelwijck.

Stage gehandicaptenzorg

Meelopen met het begeleidingsteam

De bewoners van deze woningen zijn ernstig tot matig verstandelijk gehandicapt en hebben allen in meer of mindere mate onze hulp en ondersteuning nodig. Niet alleen bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen, maar ook bij de omgang met anderen. De stagiaire doet mee met het vaste begeleidingsteam en neemt daarmee deel aan de begeleiding van de bewoners in alle levensgebieden: wonen, werken en vrijetijdsbesteding. De werkzaamheden vinden niet alleen overdag plaats maar ook in de avonden en in de weekenden. De stagiaire is altijd boventallig ingepland.

Praktische informatie

Aanmelding en vergoeding

Als je in Nieuw Woelwijck stage wilt lopen, neem dan eerst contact op met het stagebureau van je opleiding. Deze kan vaststellen of er mogelijk nog een stageplek beschikbaar is. Is dit het geval dan kan je contact opnemen met de stagecoördinator van Nieuw Woelwijck om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Er is een vergoedingsregeling voor stagiaires, samenhangend met de aard van de opleiding en de duur van de stage.

Stagecoördinator: Marjan Ubels, te bereiken via het centrale telefoonnummer 0598-399899.

Contact opnemen
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.